Oigo in de warmste week

De nieuwe editie van de ‘Warmste Week’ van Studio Brussel belooft ook dit jaar veel warme acties ten voordele van het goede doel! 
Via onderstaande link ontdek je alle acties die reeds zijn geregistreerd ten voordele van OIGO in het kader van ‚De Warmste Week’
Wij zijn dan ook bijzonder blij en fier dat zoveel personen en verenigingen OIGO een ‘Warm hart’ toedragen!
Alvast heel erg bedankt en heel veel succes toegewenst!

https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/oigo-vzw

 

 

LoLa4life

“Gedurende de week van 18-24 december 2017 organiseert Studio Brussel opnieuw de ‘Warmste Week’, een evenement die gans het land aanzet om het beste van zich te geven voor verscheidene goede doelen. Dit jaar strijkt dit evenement neer in onze achtertuin Wachtebeke. Een groep enthousiaste lopers uit omliggende gemeenten hebben samen de actie “LoLa 4 Life” opgezet. De naam komt voort uit de deelgemeenten Laarne en Lochristi, alwaar het evenement plaatsvindt.

Op zaterdag 23 December zullen wij de volle afstand van 42,195 km afleggen, ofwel een volle marathon. Iedere sympathisant die graag meeloopt is welkom en kan zelf beslissen welke afstand hij met ons meeloopt, door aan te pikken op stopplaatsen.
Deze bevinden zich strategisch in alle deelgemeenten welke wij aandoen tijdens ons parcours, dat uiteraard eindigt op het feestterrein van Music For Life, in Puyenbroeck te Wachtebeke.

Er zijn een aantal doelen die wij, LoLa4Life. hiermee willen te bereiken.

Allereerst de grote sportieve prestatie van de lopers, als ze de marathon
volbrengen. Tevens willen wij met deze marathon geld inzamelen voor twee goede doelen, namelijk de stichting OIGO (Opgeven Is Geen Optie) en Koester. Beiden zijn actief binnen hun veld, voor kankerpatiënten. Hun primaire doel is de steun in onderzoek naar kanker, alsook de thuiszorg voor kankerpatiënten.

Een tweede doel van het project is om via verschillende initiatieven geld in het laatje te brengen. De verschillende verenigingen en zelfstandigen uit beide gemeentes zullen hiervoor aangeschreven worden. Hetzij door OIGO, hetzij door Koester of door onszelf. De ‘looptocht’ zelf zou dan een soort slagader zijn om geld te verzamelen door acties op de verschillende stopplaatsen.”

D Clincke

meer info :

https://www.facebook.com/dewarmsteweekstubru/?ref=br_rs

en

http://www.bloggen.be/runningdanny/

 

 Inschrijven voor de loop kan op : 

https://form.jotformeu.com/72556760900357#1

 

 

Wastobbe wandelaars overhandigen cheque aan OIGO

Jan en Antoon, de wastobbe deelnemers aan de dodentocht, schenken een mooi bedrag aan OIGO !

douchebed voor Larenshof

Aanschaf van een douchebed voor de comfortzorg van de palliatieve rusthuisbewoners uit het Larenshof

Oigo als gast op de KWB boekenbeurs te Kalken

“KWB Kalken richt voor de 47° maal een boekenbeurs in.
Ook dit jaar heeft KWB voor vernieuwing gezorgd, vooral tijdens de openingsreceptie op vrijdag 24 november 2017 om 19u30 komen zij en hun medewerkers verrassend uit de hoek, onze speciale gast is OIGO.”