Terugblik

 Opbrengst eerste Valentijnsloop 7 februari 2015

uit : //valentijnsloop.weebly.com van Kimberley De Frene

” Op zaterdag 7 februari organiseerde Vzw Over The Rainbow de eerste Valentijnsloop ten voordele van OIGO. Oigo (opgeven is geen optie) is een vzw waar Vzw Over The Rainbow Desselgem jaarlijks al een wandeltocht voor organiseert. Zaterdag 7 februari mochten we 150 lopers en wandelaars ontvangen in Sportkaffee Leiestadion Desselgem. Vele lopers van loopclub Grijsloke en joggingclub Waregem waren aanwezig. Daarnaast waren er ook lopers vanuit Laarne afgezakt naar Desselgem om toertjes te lopen in ruil voor lekkere Pralines van Montserrat. Leden van loopclub VAC Beveren-Leie en van Somival waren ook aanwezig om toertjes af te leggen rond de voetbalvelden in Desselgem. Vzw Over The Rainbow, bestaande uit Els Rigole, Marleen De Luycker en Kimberly De Frene is heel tevreden over de opkomst. Naast de pralines werden er op zaterdag 7 februari ook enkele flessen cava verloot onder de deelnemers. Over The Rainbow kan nu al zeggen dat er een opbrengst is van €1000 voor Oigo. Met deze opbrengst kan Oigo verschillende projecten uitwerken. Momenteel werkt Oigo projecten uit binnen Uz Gent… “
valentijn
valentijn2

 

 

Leave a Reply