Nuestro Camino

Is het voor de sportieve uitdaging of een late uitspatting ten gevolge van de midlifecrisis, de zin voor avontuur, loskomen van dagelijkse beslommeringen, het afsluiten van een periode of de start van een nieuw begin, religieuze overwegingen ….. ?

Feit is dat het pelgrimeren, na een mindere periode tijdens corona, terug in de lift zit!

Op zondag 4 juni vertrekken de fietsvrienden Danny, Albin en Serge vanuit Laarne op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Sybille en Gudrun, de echtgenotes van Albin en Serge zorgen voor de begeleiding en versterking van de innerlijke mens onderweg. Op zondag 25 juni, 2.319 km verder, hopen zij hun einddoel te bereiken.

Op datzelfde moment zullen Richard, Martine, Patrick DW, Patrick DV, Luc en Sabine, Patsy en Geertrui de 2e etappe van hun pelgrimstocht beëindigen. Vorig jaar stapten Richard, Martine, Patrick DW en Christine reeds het eerste deel van Porto naar Tui. Dit jaar vervolledigen zij hun camino vanuit Tui naar Santiago.

Tijdens een voorbereidend gesprek kwam het idee om deze pelgrimstocht te koppelen aan het goede doel. Met Danny, Richard, Patrick DW en Patrick DV, Martine en Sabine voor OIGO en Sybille voor THINK PINK waren de goede doelen vlug gekozen.

Zo vindt er op zaterdag 27 mei (kermiszaterdag) een heus Paëllafestijn plaats in de Skala, Colmanstraat 51 te Kalken, start om 19h. Als alternatief wordt er lasagne voorzien. Prijs voor de paëlla bedraagt 25 eur voor de volwassenen en 15 eur voor de kinderen (6-12 jaar). Voor lasagne bedraagt deze 20 eur voor volwassenen en 12 eur voor de kinderen (6-12 jaar).

Inschrijven kan via onderstaande link tot 20 mei 2023 (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De volledige opbrengst van deze avond gaat naar OIGO en THINK PINK!

Wij hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen!


Los Peregrinos

VOLZET

Inschrijven niet meer mogelijk.

Leave a Reply