Infoavond over Borstkanker op 20 maart

Op donderdag 20 maart vond voor de 3e maal de infoavond plaats. Dit jaar we4B7A7843rd met het thema ‘Borstkanker’ een zeer actueel onderwerp aangesneden.Het zaaltje van het Wijnatelier te Kalken was  opnieuw goed gevuld. Martine heette iedereen welkom waarna zij het woord gaf aan de gastsprekers.

Met Katrien Devalez en haar collega Isabel Vlerick, beiden verbonden aan de borstkliniek van het UZ-Gent, hadden we 2 heel ervaren sprekers in huis gehaald. Op een doordachte en bevattelijke manier werden alle items rond borstkanker behandeld.  De zaal bleef stil en aandachtig tot de laatste dia waarna er vragen konden worden gesteld.

Het was rond 21h30 dat Gerda de infoavond afsloot, althans wat het formele gedeelte betrof. Gerda bedankte beide sprekers waarna er nog wat info volgde rond de initiatieven die door de gemeente Laarne worden opgezet in het kader van Think Pink, de nationale campagne rond borstkanker.

Nadien was het hoog tijd voor een hapje en een drankje. Een groot aantal aanwezigen bleef nog een tijdje bijpraten en rond 23h keerde iedereen tevreden huiswaarts.

De reacties waren unaniem positief, het was opnieuw een geslaagd initiatief van OIGO!

 

4B7A7850    4B7A7857

Leave a Reply