Motoren voor OIGO op 3 september 2017

Een uitgebreid ontbijtbuffet (met eieren en spek) in een gezellig groen kader, een boeiende motorrit met oog voor meer dan enkel het motorrijden, na- of bijpraten in M&M’s motorcafé, als afsluiter een uiterst verzorgde BBQ, dit zijn de vaste ingrediënten van ‘Motoren voor OIGO’.

Op zondag 3 september 2017 is het weer zover, dan organiseert de VZW OIGO voor de 8e maal het motorgebeuren om en rond het prachtig gerestaureerde gemeentehuis in de historische dorpskern van Laarne.

Ieder jaar proberen wij onze organisatie te verbeteren, zo voorzien wij dit jaar een
2e servicewagen en wordt de route, na betaling van de inschrijving, vooraf verstuurd.

In de namiddag kan er in ‘M & M’s Motorcafé’ worden nagepraat bij een verzorgd drankje, in een gezellig groen kader, bij voorkeur bij goed weer …..

Motoren voor OIGO is op die manier meer dan enkel een motorgebeuren, ook de niet motorrijder is er meer dan welkom.

Inschrijven voor elk van de activiteiten kan via het online formulier (zie einde bericht).

nie pleuje

Informatie

Motorrit

Maak u klaar voor een bepijlde rondrit van +/- 170 km ’Om en rond Brugge’.

Schrijf u vooraf in als motorrijder (€18,00) of als duorijder (€12,00).
Bij voorinschrijving krijgt u bovendien een uitgebreid ontbijt en drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.00 u en 11.00u.

Voorinschrijving kan tot donderdag 30 augustus 2017 (onder voorbehoud van beschikbaarheid – zie hierna).

Let op: door het groeiend aantal deelnemers en omdat wij kwaliteit willen blijven leveren, zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers aan het ontbijtbuffet te beperken. Schrijf u dus tijdig in want vol is vol!
Inschrijven op de dag zelf als motorrijder kan ook (€12,00) of als duorijder (€8,00). U geniet dan van een klein ontbijt en u ontvangt drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.00u en 11.00u

Opgelet: elke motorrijder moet beschikken over een geldig verzekeringsbewijs!
Uitgebreid ontbijtbuffet (*)

Begin de dag met een stevig ontbijt ‘De Brink’ met o.a. spek, eieren en bubbels (€15,00). Voor kinderen tot 12 jaar (€7,00). Ontbijt tussen 8.00u en 10:30u.

Let op: door het groeiend aantal deelnemers en omdat wij kwaliteit willen blijven leveren, zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers aan het ontbijtbuffet te beperken. Schrijf u dus tijdig in want vol is vol!


M & M’s Motorcafé

Waar ook de niet-motorrijder meer dan welkom is!
Genieten van een lekker drankje in een gezellig groen kader, napraten over de voorbije motorrit, je op een rustige manier voorbereiden voor de BBQ …. Alles kan, niets moet!

M & M’s motorcafé opent zijn deuren tussen 14.00 u en 18.00 u.
BBQ (*)

Niets beters om de dag te eindigen dan met een verzorgde barbeque in de schaduw van het prachtig gerestaureerde gemeentehuis van Laarne! Iedereen is welkom, maar vooraf inschrijven is vereist!
De prijs voor volwassenen bedraagt €19,00, voor kinderen tot 12 jaar €13,00.
Aanschuiven aan het buffet kan vanaf 18.00 u.

(*) zowel voor het ontbijtbuffet als de barbeque is op voorhand inschrijven vereist. De uiterste inschrijvingsdatum is woensdag 30 augustus 2017. U kan ter plaatste wel nog inschrijven voor de motorrit maar dan zonder het uitgebreid ontbijt of BBQ.

Let op: inschrijven kan enkel via het online inschrijvingsformulier. Enkel het geld overschrijven geldt niet als inschrijving.

Inschrijvingen zijn afgesloten.

 Met dank aan onze sponsors

 

Decovervaet Logo-nieuw argenta   113 112  109 108

logo_ducati_herzele-page0Logo2DR104 101 image001 (1)   117055 HOLEKI LOGO V05P  bmw  103

logo_ducati_herzele-page0

alkebabikestop

Maes 2 logo_van_akoleyen-page0  snpslogan-page0

009

tom schoonbaert      slot laarne

Leave a Reply