Motoren voor OIGO op 9 september 2018

Een uitgebreid ontbijtbuffet in een gezellig groen kader, een boeiende motorrit met oog voor meer dan enkel het motorrijden, na- of bijpraten in ‘Marc’s motorcafé, als afsluiter een uiterst verzorgde BBQ, dit zijn de vaste ingrediënten van ‘Motoren voor OIGO’.

Op zondag 9 september 2018 is het weer zover, dan organiseert de VZW OIGO voor de 9e maal het motorgebeuren om en rond het prachtig gerestaureerde gemeentehuis in de historische dorpskern van Laarne.

Motoren voor OIGO is op die manier meer dan enkel een motorgebeuren, ook de niet motorrijder is er meer dan welkom!

Inschrijven voor elk van de activiteiten kan via het online formulier (zie einde bericht).

Motorrit

Maak u klaar voor een bepijlde rondrit van +/- 160 km doorheen de ‘Vlaamse Ardennen’.

Wie Vlaamse Ardennen zegt, denkt aan kleine weggetjes, kapelletjes, mooie hoeves, windmolens, hier en daar een brouwerij, mooie cafékes, prachtige vergezichten, heuvels van de Ronde, ……….

Schrijf u vooraf in als motorrijder (€18,00) of als duorijder (€12,00).
Bij voorinschrijving krijgt u bovendien een uitgebreid ontbijt en drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.00 u en 11.00u.

Voorinschrijving kan tot zaterdag 1 september 2018 (onder voorbehoud van beschikbaarheid – zie hierna).

Let op: door het groeiend aantal deelnemers en omdat wij kwaliteit willen blijven leveren, zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers aan het ontbijtbuffet te beperken.

Schrijf u dus tijdig in want vol is vol!

Inschrijven op de dag zelf als motorrijder kan ook (€12,00) of als duorijder (€8,00). U geniet dan van een klein ontbijt en u ontvangt drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.00u en 11.00u

Opgelet: elke motorrijder moet beschikken over een geldig verzekeringsbewijs!

Belangrijk: de motorrit wordt u via mail doorgestuurd in de week voorafgaand aan het motorevent doch enkel nà betaling van het inschrijvingsgeld tegen de uiterste betaaldatum.

Uitgebreid ontbijtbuffet (*)

Begin de dag met een stevig ontbijt ‘De Brink’ met o.a. spek met eieren en pannenkoeken De prijs voor volwassenen bedraagt €15,00, voor kinderen tot 12 jaar €7,00.
Ontbijt tussen 8.00u en 10:30u.

Let op: door het groeiend aantal deelnemers en omdat wij kwaliteit willen blijven leveren, zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers aan het ontbijtbuffet te beperken.

Schrijf u dus tijdig in want vol is vol!

M & M’s Motorcafé

Waar ook de niet-motorrijder meer dan welkom is!
Genieten van een lekker drankje in een gezellig groen kader, napraten over de voorbije motorrit, je op een rustige manier voorbereiden voor de BBQ …. Alles kan, niets moet!

M & M’s motorcafé opent zijn deuren tussen 14.00 u en 18.00 u.

BBQ (*)

Niets beters om de dag te eindigen dan met een verzorgde barbecue in de schaduw van het prachtig gerestaureerde gemeentehuis van Laarne!
Iedereen is welkom, maar vooraf inschrijven is vereist!
De prijs voor volwassenen bedraagt €19,00, voor kinderen tot 12 jaar €13,00.
Aanschuiven aan het buffet kan vanaf 18.00 u.

(*) zowel voor het ontbijtbuffet als de barbecue is op voorhand inschrijven vereist. De uiterste inschrijving- en betaaldatum is zaterdag 1 september 2018!
U kan ter plaatste wel nog inschrijven voor de motorrit maar dan wel zonder het uitgebreid ontbijt of BBQ.

Let op: inschrijven kan enkel via het online inschrijvingsformulier. Enkel het geld overschrijven geldt NIET als inschrijving.

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Met dank aan onze sponsors

 

Decovervaet Logo-nieuw argenta   113 112  109 108

117055 HOLEKI LOGO V05Plogo_ducati_herzele-page0Logo2DR104

101     bmw  103

alkeba

Maes 2 logo_van_akoleyen-page0

  snpslogan-page0

 

009

tom schoonbaert

slot laarne  

  

 

Leave a Reply