Motoren voor OIGO op 8 september 2019

Een uitgebreid ontbijtbuffet in een gezellig groen kader, een boeiende motorrit met oog voor meer dan enkel het motorrijden, na- of bijpraten in ‘M & M’s motorcafé, als afsluiter een uiterst verzorgde BBQ, dit zijn de vaste ingrediënten van ‘Motoren voor OIGO’.

Op zondag 8 september 2019 is het weer zover, dan organiseert de VZW OIGO reeds voor de 10e maal het motorgebeuren om en rond het prachtig gerestaureerde gemeentehuis in de historische dorpskern van Laarne.

Motoren voor OIGO is op die manier meer dan enkel een motorgebeuren, ook de niet motorrijder is er meer dan welkom!

Inschrijven voor elk van de activiteiten kan via het online formulier (zie einde bericht).

Informatie

Motorrit

Maak u klaar voor een bepijlde rondrit van +/- 160 km doorheen het Pajottenland,  Henegouwen en de Vlaamse Ardennen.

Tijdens het Bruegeljaar bezoeken we het Pajottenland, Het Pajottenland is een vruchtbare landbouwstreek, met kleine dorpen. Het kenmerkende heuvelachtige landschap weerspiegelt zich in heuvels met namen als bergen zoals bv. Ledeberg, Congoberg, Suikerenberg, IJsberg, Snikberg, Tomberg, Tuitenberg, Zwijnenberg en zelfs Putberg.

Henegouwen is de Waalse provincie met het grootste aanbod aan toeristische mogelijkheden, cultuur en erfgoed.

De Vlaamse Ardennen is een regio met een eXtra: pittoreske cultuurstadjes op mensenmaat, authentieke en stille dorpjes, eeuwenoude molens, uit de kluiten gewassen hoeves, spaghettistraatjes met een hoog doolhofgehalte, koppige kasseien en nijdige hellingen waarop flandriens zich kapot rijden, beboste getuigenheuvels waar zich legendes verschuilen, heerlijke smaken in mattentaarten, geutelingen, bieren, jenevers, kazen, waterkers, …….

Schrijf u vooraf in als motorrijder (€18,00) of als duorijder (€14,00).
Bij voorinschrijving krijgt u bovendien een uitgebreid ontbijt en drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.00 u en 11.00u.

Ter gelegenheid van de jubileumeditie ontvangt u bij voorinschrijving een leuke en praktische attentie (1 per motor)!

Voorinschrijving kan tot zondag 1 september 2019 (onder voorbehoud van beschikbaarheid – zie hierna).

Let op: door het groeiend aantal deelnemers en omdat wij kwaliteit willen blijven leveren, zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers aan het ontbijtbuffet te beperken. Schrijf u dus tijdig in want vol is vol!

Inschrijven op de dag zelf als motorrijder kan ook (€13,00) of als duorijder (€9,00). U geniet dan van een klein ontbijt en u ontvangt drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.00u en 11.00u

Opgelet: elke motorrijder moet beschikken over een geldig verzekeringsbewijs!

Belangrijk: de motorrit wordt u via mail doorgestuurd in de week voorafgaand aan het motorevent doch enkel nà betaling van het inschrijvingsgeld tegen de uiterste betaaldatum.

Uitgebreid ontbijtbuffet (*)

Begin de dag met een stevig ontbijt ‘De Brink’ met o.a. spek met eieren en pannenkoeken De prijs voor volwassenen bedraagt €16,00, voor kinderen tot 12 jaar €8,00.
Ontbijt tussen 8.00u en 10:30u.

Let op: door het groeiend aantal deelnemers en omdat wij kwaliteit willen blijven leveren, zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers aan het ontbijtbuffet te beperken.
Schrijf u dus tijdig in want vol is vol!


M & M’s Motorcafé

Waar ook de niet-motorrijder meer dan welkom is!
Genieten van een lekker drankje in een gezellig groen kader, napraten over de voorbije motorrit, je op een rustige manier voorbereiden voor de BBQ …. Alles kan, niets moet!

M & M’s motorcafé opent zijn deuren tussen 14.00 u en 18.00 u.

BBQ (*)

Niets beters om de dag te eindigen dan met een verzorgde barbeque in de schaduw van het prachtig gerestaureerde gemeentehuis van Laarne!
Iedereen is welkom, maar vooraf inschrijven is vereist!
De prijs voor volwassenen bedraagt €20,00, voor kinderen tot 12 jaar €13,00.
Aanschuiven aan het buffet kan vanaf 18.00 u.

(*) zowel voor het ontbijtbuffet als de barbeque is op voorhand inschrijven vereist. De uiterste inschrijving- en betaaldatum is zondag 1 september 2019!

U kan ter plaatste wel nog inschrijven voor de motorrit maar dan wel zonder het uitgebreid ontbijt of BBQ.

Let op: inschrijven kan enkel via het online inschrijvingsformulier. Enkel het bedrag overschrijven geldt NIET als inschrijving.
Een inschrijving is ook pas geldig wanneer wij het bedrag ontvangen tegen de uiterste betaal- en inschrijvingsdatum.

VOORINSCHRIJVINGEN ZIJN AFGELOSTEN.

ENKEL NOG DAGINSCHRIJVINGEN VOOR DE MOTORRIT (inclusief 3 consumpties + klein ontbijt) ZIJN NOG MOGELIJK TER PLAATSE

Met dank aan onze sponsors

Leave a Reply