Terugblik infoavond ‘stop darmkanker’

collage darmk-001

Voor onze infoavond hadden we dit jaar gekozen voor een nieuwe locatie. Dit en de keuze van de gastspreker bleek in de ‘smaak’ van menig inwoner van Laarne en Kalken te vallen.  Het OIGO bestuur was dan ook aangenaam verrast om een volle feestzaal van Dorp 49 te mogen verwelkomen. Na het welkomstwoord door Martine was het de beurt aan dokter Luc Colemont om ons een blik te gunnen in hetgeen wat hem dagdagelijks bezig houdt.

Gedurende 1,5 uur wist onze gastspreker zonder veel moeite het publiek te boeien met  een zeer interessante en leerrijke uiteenzetting rond het thema ‘darmkanker’. Het talrijke aanwezige beeldmateriaal en de bevattelijke manier waarmee de gehele presentatie werd gebracht maakte het geheel voor elke aanwezige bijzonder verstaanbaar.

Na het slotwoord van Gerda was er nog voldoende tijd om bij te praten , een uiterst verzorgd hapje en drankje zorgde mee voor de ideale sfeer. Dat we op deze infoavond rond darmkanker een brandend actueel thema hadden behandeld, bleek uit het feit dat dokter Colemont na afloop nog druk werd geconsulteerd. Hij nam er deze taak met heel veel plezier bij. …… Een prima organisatie en een zeer fijn publiek tweette hij na afloop …

We wensen hierbij iedereen van harte te bedanken voor hun medewerking en aanwezigheid bij deze uiterst geslaagde infoavond. Wij verwelkomen graag iedereen opnieuw op onze volgende infoavond die doorgaat op 18 november.

Graag tot dan!

meer info  : www.stopdarmkanker.be

Leave a Reply