Trailloop te Bavikhove

Naamloos

Kristof en Nico Vandevoorde organiseren voor de 4de keer… TRAILLOOP ten voordele van OIGO… op zaterdagvoormiddag 27 februari 2016.

We houden vast aan het beproefde en door iedereen goedgekeurde recept, namelijk een groepsloop over zoveel als mogelijk onverharde paden. Het betreft een groepsloop over drie verschillende afstanden: 8, 15 of 21 km. Deze afstanden worden in groep gelopen met een begeleider/gids/entertainer 🙂 Per afstand zijn er twee tempo’s voorzien, 9km/u en 11km/u. Kort samengevat gaan er dus 6 groepen van start. Warme douches en kleedkamers (open vanaf 8u15 tot 12u30) worden voorzien in sporthal de Vlasschaard, Vlietestraat 25 te Bavikhove. Starten doen we aan de schuur van Bouwwerken Vandevoorde op wandelafstand van de sporthal waar ook een bar wordt ingericht waar er na het lopen ook kan verbroederd worden tussen pot en pint, croques en verse soep. Op alle afstanden is voldoende bevoorrading voorzien met cola, water, banaan, appelsien, chocolade, rozijn en een zoute snack. Ook dit jaar wordt er aan de niet-lopers gedacht, er kan ook gewandeld worden; afstand ongeveer 7 km. De wandeling wordt wel bewegwijzerd!! Deelname is zoals altijd gratis, een vrijwillige bijdrage kan in de collectebus op de startlocatie gestopt worden.

Groetjes en graag tot dan!!
 
Kristof en Nico Vandevoorde

Leave a Reply