Jazz voor OIGO

De eerste editie van ‘Jazz voor OIGO’ op vrijdag 9 september.

The Julian’s New Orleans Jazz Friends brengen die avond het beste van zich zelf en staan garant voor een heerlijke muzikale sfeer.

The Julian’s bouwden hun eigen stijl stelselmatig op maar bleven trouw aan de oude jazzstijl. Zij spelen New Orleans, de typische, traditionele jazz zoals die 100 jaar geleden werd gespeeld en die niets van zijn frisheid en levenskracht heeft verloren.

Het optreden start om 20h en vindt plaats in de tent die staat opgesteld op de parking van het prachtig gerenoveerd gemeentehuis van Laarne. De feeërieke verlichte achtergevel vormt het ideale decor voor een avondje genieten van authentieke levende jazz.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen via info@oigo.be of via één van de verkooppunten. In voorverkoop betaalt u 10 eur, aan de kassa betaalt u 12 eur. Als bijlage vinden jullie de digitale versie van de affiche.

Mocht u zin hebben in een boeiende muzikale avond, u bent van harte welkom!

thumbnail_jazzz%20voor%20oigo-001

Leave a Reply