Terugblik 2016

fotocollage-2016

Groeien en succes krijg je als vereniging niet zomaar, ………. Je moet dit verdienen!

Het vereist een duidelijke visie waar consequent wordt naar gehandeld, volledige transparantie in het beleid, een open en duidelijke communicatie …….. kortom, geloofwaardigheid opbouwen bij het brede publiek is van groot belang.

Vandaag staan we aan de vooravond van ons eerste jubileumjaar, midden 2007 vond een eerste vergadering plaats ten huize van onze toenmalige voorzitter.

Op 27 december  2007 werd de VZW OIGO opgericht.

Al die jaren zijn we onze visie trouw gebleven; fondsen inzamelen om te investeren in projecten die het comfort van de kankerpatiënt verhogen. Om dit jaar na jaar te kunnen realiseren kunnen we ondertussen op heel wat sympathie rekenen van diverse personen en verenigingen.

Ook in 2016 werd er heel wat op het getouw gezet ten voordele van OIGO!

Lees hier meer.

 

Leave a Reply