OIGO ontvangt 500 euro

Overhandiging_bestelwagen_aan_OCMW_Laarne_(10)

De dienst maaltijdbedeling aan huis van OCMW Laarne is de afgelopen maanden uitgebreid. Intussen worden een honderdtal inwoners van Laarne-Kalken dagelijks bediend. Om een antwoord te bieden op de stijgende vraag naar deze dienstverlening lanceerde het OCMW Laarne, onder begeleiding van de firma Special Ad een oproep naar de lokale handelaars tot sponsoring van een bestelwagen.

Dankzij het sponsorproject kan de dienst maaltijdbedeling aan huis nu rekenen op een derde bestelwagen. Er worden dagelijks drie maaltijdrondes voorzien waarbij er ongeveer 30 maaltijden per ronde worden verdeeld. De bestelwagens zijn uitgerust met warmhoudovens die die een maximale capaciteit van 45 maaltijden aankunnen. Dankzij deze bestelwagen kan er de komende jaren tegemoetgekomen worden aan de stijgende.

Bijkomend aan de overhandiging van de sleutels van de bestelwagen werden dankzij de sponsoring van de lokale handelaars ook vijf goede doelen ondersteund. OCMW Laarne selecteerde een aantal initiatieven die elk een cheque van 500 euro ontvingen. OIGO was een van de gelukkigen !

Overhandiging_bestelwagen_aan_OCMW_Laarne_(3)

 

20170210_114945

Leave a Reply