LoLa4life

“Gedurende de week van 18-24 december 2017 organiseert Studio Brussel opnieuw de ‘Warmste Week’, een evenement die gans het land aanzet om het beste van zich te geven voor verscheidene goede doelen. Dit jaar strijkt dit evenement neer in onze achtertuin Wachtebeke. Een groep enthousiaste lopers uit omliggende gemeenten hebben samen de actie “LoLa 4 Life” opgezet. De naam komt voort uit de deelgemeenten Laarne en Lochristi, alwaar het evenement plaatsvindt.

Op zaterdag 23 December zullen wij de volle afstand van 42,195 km afleggen, ofwel een volle marathon. Iedere sympathisant die graag meeloopt is welkom en kan zelf beslissen welke afstand hij met ons meeloopt, door aan te pikken op stopplaatsen.
Deze bevinden zich strategisch in alle deelgemeenten welke wij aandoen tijdens ons parcours, dat uiteraard eindigt op het feestterrein van Music For Life, in Puyenbroeck te Wachtebeke.

Er zijn een aantal doelen die wij, LoLa4Life. hiermee willen te bereiken.

Allereerst de grote sportieve prestatie van de lopers, als ze de marathon
volbrengen. Tevens willen wij met deze marathon geld inzamelen voor twee goede doelen, namelijk de stichting OIGO (Opgeven Is Geen Optie) en Koester. Beiden zijn actief binnen hun veld, voor kankerpatiënten. Hun primaire doel is de steun in onderzoek naar kanker, alsook de thuiszorg voor kankerpatiënten.

Een tweede doel van het project is om via verschillende initiatieven geld in het laatje te brengen. De verschillende verenigingen en zelfstandigen uit beide gemeentes zullen hiervoor aangeschreven worden. Hetzij door OIGO, hetzij door Koester of door onszelf. De ‘looptocht’ zelf zou dan een soort slagader zijn om geld te verzamelen door acties op de verschillende stopplaatsen.”

D Clincke

meer info :

//www.facebook.com/dewarmsteweekstubru/?ref=br_rs

en

//www.bloggen.be/runningdanny/

 

 Inschrijven voor de loop kan op : 

//form.jotformeu.com/72556760900357#1

 

 

Leave a Reply