Overhandiging cheque bij DSV Belgium

Tijdens de laatste editie van de Warmste Week van Studio Brussel zijn heel wat activiteiten op touw gezet door personen, verenigingen, scholen en bedrijven en dit ten voordele van OIGO. 

Eén van die bedrijven was DSV Belgium waar het personeel culinair werd verwend met een , spaghettilunch en pannenkoekenbak en waar er ook een heuse koeken- en snoepverkoop werd georganiseerd. Al deze activiteiten brachten heel wat geld in het laatje, ook de directie van DSV Belgium deed zijn duit in het zakje waardoor een mooi bedrag van 4.500 euro kon worden opgehaald voor OIGO.

Op woensdag 13/06 was een delegatie van OIGO op bezoek om de symbolische cheque in ontvangst te nemen. Op de foto zien we, naast de afvaardiging van OIGO en een directielid, ook Claudine De Weerd en Marielle Verschueren, de 2 initiatiefnemers binnen DSV Belgium. 

DSV Belgium, van harte bedankt voor dit mooie initiatief! 

Leave a Reply