Motoren voor OIGO op 8 september 2019

DAGINSCHRIJVING met klein ontbijt STEEDS MOGELIJK !

10 jaar geleden werd binnen OIGO het idee geopperd om een motorgebeuren te organiseren. Niet iedereen was even overtuigd, zou dit wel aanslaan, had dit wel een kans om te slagen?

In 2010 vond een eerste editie plaats, een 120 motorrijders vonden (bij wat minder weer) de weg naar het Kasteel van Laarne. Deze locatie zou 5 edities lang ons motorevenement verwelkomen.

Jaar na jaar deden wij meer ervaring op, bij een volgende editie werd er steeds rekening gehouden met de opmerkingen van het jaar voordien. Onze inspanningen werden ook jaar na jaar beloond, steeds meer motorrijders vonden de weg naar het Kasteel en wat later naar het domein De Brink in de dorpskern van Laarne.

Ondertussen zijn wij aan onze 10e editie toe, de voorbereidingen zijn reeds een aantal maanden aan de gang. De werkgroep stelt alles in het werk om van deze jubilieumeditie terug een succes te maken. Ter gelegenheid van deze jubileumeditie hebben wij ook gezorgd voor een leuk en praktisch aandenken waneer u vooraf inschrijft (1 per motor).

Zoals elk jaar staat Peter garant voor een boeiende rit waarbij heel wat mooie plekjes van het Pajottenland, Henegouwen en de Vlaamse Ardennen worden aangedaan.

Aan de succesformule van de vorige jaren wordt verder niet gesleuteld; een uitgebreid ontbijtbuffet, nagenieten in M & M’s Motorcafé en afsluiten met een uiterst verzorgde barbecue met zicht op het prachtig gerestaureerde gemeentehuis van Laarne.

Redenen genoeg dus om op zondag 8 september opnieuw af te zakken naar domein ‘De Brink’ in de dorpskern van Laarne!

Graag tot dan!

Lees verder

Leave a Reply