Motoren Voor OIGO

Beste OIGO-sympathisant,

10 jaar ‘Motoren voor OIGO’, 10 mooie edities waaronder een heel aantal pareltjes. Gestart als een kleinschalig gebeuren is dit jaar nà jaar verder uitgegroeid tot een evenement waar menig motor- en niet-motorrijder elk jaar opnieuw naar uitkijkt.

10 jaar ‘Motoren voor OIGO’ betekent ook 10 keer een maandenlange voorbereiding om alles zo  perfect mogelijk te laten verlopen. Ook al is het concept nog zo vertrouwd, dan nog zijn de inspanningen niet gering. Gelukkig hebben wij al die tijd kunnen rekenen op een ruime schare trouwe medewerkers, sympathisanten en sponsors.

Reeds enige tijd leeft het idee dat het 10 jaar oude concept aan wat vernieuwing toe is.
Op de laatste bestuursvergadering werd de knoop doorgehakt, een volgende editie van ‘Motoren voor OIGO’ zal op een nieuwe leest geschoeid worden.

Om onszelf de nodige tijd te gunnen om over dit nieuwe concept na te denken, is er beslist om in 2020 geen nieuwe editie van ‘Motoren voor OIGO’ te organiseren.

We zijn er ons van bewust dat wij menig (niet)motorrijder zullen teleurstellen, doch wij achten het nodig om nu voldoende tijd te nemen om terug met een mooie organisatie te kunnen uitpakken. Dat is ook wat jullie van ons (en terecht) op zijn minst verwachten!

Wij doen ons best en hopelijk zijn jullie er bij een volgende editie dan ook terug bij!

Wij wensen jullie alvast heel fijne feestdagen toe!

VZW OIGO

Leave a Reply