Motoren voor OIGO 2021

Na 1 jaar ‘gedwongen’ rust zijn wij verheugd jullie een nieuwe editie van ‘Motoren voor OIGO’ te kunnen aankondigen.

De huidige maatregelen in kader van Covid 19 verplichten er ons echter toe om dit jaar nog een aangepaste (light) versie te organiseren. Laat ons hopen dat in 2022 het leven weer zijn normale gang kan gaan en organisaties als deze terug op een normale manier mogen en kunnen doorgaan.

Net zoals bij onze fotozoektocht kunnen de deelnemers gedurende een aantal maanden (augustus, september en oktober) de rit vrij rijden.

Op zondag 12 september vindt de traditionele Motoren voor OIGO dag plaats, zij het in een afgeslankte vorm (*). Zo kunnen we het traditionele ontbijtbuffet op zondagmorgen en de afsluitende BBQ op zondagavond niet laten doorgaan.

In plaats daarvan organiseren wij op vrijdagavond 10 september een Take Away, georganiseerd door Traiteurzaak ‘t Kapiteintje te Kalken. Deze zaak staat reeds jarenlang garant voor kwaliteitsvolle producten en een prima service.

Op 12 september verwelkomen wij de motorrijders, bouwen we een ‘Motoren voor OIGO’ dorp waar iedereen, vanaf de middag, welkom is voor een hapje en een drankje.

Voor deze editie ruilen wij ‘De Brink’ voor de omgeving van de ‘Skala’ (Colmanstraat 51 te 9270 Laarne-Kalken). Naar parkeergelegenheid en ruimte biedt de ‘Skala’ heel wat mogelijkheden. Ook de reeds uitgevoerde renovatiewerken (o.a. sanitair) laten toe om een dergelijke organisatie op een comfortabele manier te organiseren.

Net zoals bij de vorige edities wordt de totale opbrengst ook dit jaar aangewend in kader van ons project voor dit jaar. Alle info hierover vinden jullie terug op www.oigo.be

Alle info en het volledige programma van MVO 2021 vinden jullie terug door hier te klikken.

(*) onder voorbehoud en mits inachtneming van de op dat moment geldende maatregelen in kader van Covid-19

Leave a Reply