Winnaars fotozoektocht

De fotozoektocht is afgelopen en werd goed bevonden, te lezen op de wedstrijdformulieren. Van de 113 inschrijvingen zijn er 86 ingediend. Daarvan hadden slechts 2 personen de uitslag van de wedstrijd fout. De schiftingsvraag was dus bepalend. Het juiste antwoord hierop is 762. Vier personen hadden dit juist. Een onschuldige hand trok de winnaar uit de bus: Kristien Bruggeman. Zij wint een stofzuiger geschonken door Elektro Verhoeven uit Kalken (zie foto) Er waren heel wat meer prijzen, in de vorm van waardebonnen, geschonken door Schoenen Verschraegen, Bloemenateljee De Ruyver, Voeding Verschraegen uit Kalken. Decovervaet, Interior design & gift store KIM, Slagerij Dauwe, Bakkerij Dult, Optiek Betty De Wilde en Kleding De Puydt uit Laarne. Dank daarvoor.

Leave a Reply