Dienstencentrum ‘t Binnenhof verzamelt 1.610 euro voor OIGO

Naar aanleiding van de Dag tegen Kanker van Kom Op Tegen Kanker maakten de vrijwilligers van het lokaal dienstencentrum ‘t Binnenhof in Laarne dessertbordjes. De opbrengst van al dat lekkers, 1.610 euro, schenken ze aan de Vzw OIGO.

Jaarlijks op 19 oktober organiseert Kom Op Tegen Kanker de “Dag tegen Kanker”. Een dag waarop we, nog net iets meer dan anders, kankerpatiënten en hun omgeving tonen dat ze er niet alleen voor staan. Want kanker draag je niet alleen. Daarom wilden de vrijwilligers van het lokaal dienstencentrum ‘t Binnenhof in Laarne hun steentje bijdragen om mensen met kanker te ondersteunen.

Tijdens de week van 16 oktober tot 20 oktober werden er dessertbordjes aangeboden en er konden op bestelling ook dessertzakjes afgehaald worden.

Leave a Reply