Feestelijke opening van het OIGO terras op 8 mei 2014

Ondanks dat de weergoden het deze keer lieten afweten werd het OIGO terras gisterenavond op een gepaste en feestelijke manier ingehuldigd.

Annemie, hoofdverpleegkundige van de palliatieve afdeling en drijvende kracht achter het gehele project lichtte in haar welkomswoord de werking van een palliatieve afdeling en het belang van dergelijke projecten toe.  Emoties waren nooit ver weg, zeker toen Annemie getuigde dat ‘Dank zij dit nieuw aangelegde terras de patiënt nog even kan genieten van een portie deugddoende buitenlucht en de wind nog eens door zijn haren kan voelen ….’

Woorden van dank waren er voor Martine, onze voorzitter en voor Peter, de man binnen OIGO die de werken op een perfecte manier heeft gecoördineerd en vaak zelf ook de handen uit de mouwen heeft gestoken. Tot slot was er een dikke knuffel voor Patricia, de vrijwilligster binnen de afdeling die vol enthousiasme heeft meegewerkt.

Peter op zijn beurt heette iedereen welkom in naam van het  voltallig aanwezige OIGO bestuur. Peter gaf daarna een kort overzicht van de projecten die wij tot nu toe hebben gerealiseerd en het belang hierin van sponsors en personen die organisaties ten voordele van OIGO op het getouw zetten. Wij waren bijzonder verheugd enkelen hiervan te mogen verwelkomen.

In zijn slotwoord waren er woorden van dank voor de verantwoordelijken van de palliatieve en technische afdeling van het UZ Gent. Tot slot bedankte Peter ook de verschillende aannemers die allen aanwezig waren voor hun medewerking en hun sponsoring bij de realisatie van dit bijzondere project.

Nadien was er tijd voor een hapje en een drankje en een praatje met de aanwezigen. Wat live achtergrondmuziek zorgde er mee voor dat alles in een heel ontspannen sfeer kon verlopen. De glimlach op de gezichten van alle aanwezigen was het ultieme bewijs dat iedereen trots was op deze mooie realisatie. OIGO is niet minder trots, de vele positieve reacties geven ons een heel goed gevoel bij het afsluiten van een alweer geslaagd project.

Wij danken de verantwoordelijken binnen het UZ Gent voor de aangename en vlotte samenwerking maar ook voor de heel verzorgde, gezellige en onvergetelijke receptie.

//www.oigo.be/wp-content/uploads/2014/05/collage-terras-001.jpg

Leave a Reply