Project 2013

Een overjaarse inrichting, insijpelend vocht, losse stenen, een minder fraaie afsluiting,… dit is de dagelijkse aanblik van de patiënten van de palliatieve afdeling van het UZ Gent wanneer zij op het terras, palend aan de living en de patiëntenkamers van K1 en K2 plaats nemen.

Dit terras biedt de patiënt de gelegenheid om, al dan niet in gezelschap van familie of medepatiënten, zijn kamer tijdelijk om te ruilen voor een portie deugddoende buitenlucht in een rustgevende omgeving.

Gezien de omvang van het project en de budgettaire impact werd OIGO gecontacteerd om de financiering van de inrichting geheel of gedeeltelijk op zich te nemen. OIGO heeft reeds zijn sporen verdiend in de inrichting van de gelijknamige ruimte en dit is in het UZ Gent niet onopgemerkt gebleven.

De vraag werd enthousiast onthaald, de beslissing was unaniem om hierop in te gaan, comfort voor de patiënt op zijn best…

Het doel is om het terras gebruiksklaar te hebben tegen de zomer van 2013, de eerste plannen liggen reeds op tafel, het belooft opnieuw een schitterende realisatie te worden!

Geef een reactie