MOTOREN VOOR OIGO 2021

Motoren voor OIGO 2021

Programma

Vrije motorrit

Tijdens de maanden augustus, september en oktober kan de rit van dit jaar vrij worden gereden. De rit is +/- 185 km lang en brengt de motorrijder langs enkele mooie plekjes van het Meetjesland.

De rit rijden kan op elk moment, op eigen tempo en zo snel of traag als men zelf wil.

De inschrijvingsprijs bedraagt 7 eur per motor (ongeacht single of duo).

Inschrijven voor de vrije motorrit kan via onderstaande link, nà betaling ontvangt men de rit in GPX formaat en een roadbook met een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens de rit.

Een groepsinschrijving is niet mogelijk, elke motorrijder dient individueel in te schrijven. Inschrijven kan via onderstaande link.

Inschrijvingen afgesloten

Motoren voor OIGO Take-Away

Inschrijvingen afgesloten

Op vrijdag 10 september organiseren wij, in samenwerking met traiteurzaak ‘t Kapiteintje uit Kalken, een Take-Away. Er is voor de volwassenen keuze tussen een vispannetje en waterzooi van kip. Voor de kinderen (-12j) is er keuze tussen balletjes in de tomatensaus en een macaroni met hesp.

De prijs bedraagt 18 eur voor de volwassenen en 10 eur voor de kinderen (-12j). Voor de wijnliefhebbers is er keuze tussen een flesje rood, rosé of wit aan 15 eur.

Afhalen kan tussen 18h en 20h30

Bestellen kan via onderstaande link. Uiterste datum van bestelling is dinsdag 7 september 2021.

Motoren voor OIGO dag

Inschrijvingen afgesloten

Op zondag 12 september vindt de traditionele ‘Motoren voor OIGO dag’ plaats, zij het in een afgeslankte vorm. Op die dag verwelkomen wij de motorrijders, bouwen we een ‘Motoren voor OIGO’ dorp waar iedereen, vanaf de middag, welkom is voor een hapje en een drankje.

Voorinschrijving (sterk aanbevolen). 

Bij voorinschrijving ontvangt iedere motorrijder een GRATIS ATTENTIE!

Prijs rijder: 11 eur
Prijs duozit: 7 eur

Uiterste datum van inschrijving en betaling is dinsdag 7 september 2021.

Daginschrijving (ter plaatse)

Prijs rijder: 13 eur
Prijs duo: 9 eur

Elke deelnemer kan genieten van een klein ontbijt en ontvangt 2 drankbonnen (1 voor de stopplaats onderweg en 1 voor J&M Motorcafé ter plaatse).

Individueel vertrek tussen 8.30u en 11.00u

Belangrijk: de rit is dit jaar NIET bepijld en is enkel op GPX beschikbaar. Nà betaling wordt de rit in GPX formaat doorgestuurd samen met het roadbook met de belangrijkste bezienswaardigheden onderweg.


J & M Motorcafé

Waar ook de niet-motorrijder meer dan welkom is!

Genieten van een lekker hapje en drankje in een gezellig kader, napraten over de voorbije motorrit …. Alles kan, niets moet!

J & M’s motorcafé opent zijn deuren op 14u00.

Let op: vooraf inschrijven kan enkel via het online inschrijvingsformulier. Enkel het bedrag overschrijven geldt niet als inschrijving.

Een inschrijving is ook pas geldig wanneer wij het bedrag ontvangen tegen de uiterste betaaldatum (woensdag 8 september 2021).

Inschrijven voor de motorrit op 12 september kan via onderstaande link. Groepsinschrijving is niet mogelijk, elke rijder en duozit dient individueel in te schrijven.

Het inschrijfbedrag wordt terugbetaald als de organisatie die dag niet MAG doorgaan door Corona.

Sponsors

Leave a Reply