Lopen voor OIGO op 25 mei 2014

Het was  een schitterend weertje op zondag 25 mei :  de dag van de verkiezingen,  de eerste communie EN de dag van de stadsloop De Gentenaar!   Reeds voor de 4de maal kon je met OIGO deelnemen aan deze Gentse  sportmanifestatie.  Maar liefst  84 ’atleten’ schreven zich in via onze website : 22 voor de 5km en 62 voor de 10km.

Ruimschoots op tijd stond de Oigo stand klaar aan het Sint-Pietersplein en vanaf 12u kwamen de eerste sportievelingen hun (geluks)nummer, t shirt en goodiebag afhalen.

De een genoot rustig van een praatje met oude bekenden, de ander liep nerveus heen en weer op het grote plein.  Allen met één doel : de eindmeet halen, al dan niet met een vooropgesteld resultaat!  Zelfs onze erevoorzitter kwam verrassend uit de hoek door zijn onaangekondigde deelname!

En het ging prima ! Alle Oigo deelnemers deden het meer dan schitterend!  Niets dan tevreden gezichten om en rond de OIGO stand. Nadien was er tijd om gezellig  bij te praten en na te genieten met een glaasje cava en een stukje fruit…  Al zeggen we het zelf :  dit was alweer een zeer geslaagde actie!

Bedankt aan alle deelnemers, sponsors en sympathisanten en hopelijk tot volgend jaar!

P1220691

4B7A9777-001

4B7A9828

Meer foto’s van Peter, Luc en Annemie kan je hier vinden

Leave a Reply