Klassieker van het goede doel 2014

DSC00890

Niets dan blije gezichten na afloop van de voorbije editie van de ‘Klassieker van het Goede doel – Rit Ere-gouverneur André De Nys’ zoals de ‘Rit van de Gouverneur’ sinds vorig jaar heet.

Rond 13h stond de teller op 4.400, uiteindelijk zou men afklokken op 4.433 deelnemers. Een nieuw record voor deze mooie organisatie. Al even indrukwekkend was het bedrag dat kon worden verzameld voor het Goede doel. De organisatoren konden een cheque van maar liefst 12.530 eur overhandigen aan de ‘VZW OIGO’ en ‘1.000 km tegen Kanker’.

OIGO zelf was met een uitgebreide delegatie afgezakt naar de sporthal van het landelijke Zulte. Na een uitgebreid ontbijt was het tijd om de prachtige omgeving per fiets te verkennen. Enkelen kozen voor de kortere afstand, de meer geoefende OIGO’ers kozen voor de herdenkingsrit van 65 km.

Liet zij aanvankelijk nog op zich wachten, rond de middag was de zon volop van de partij. Het napraten was gezellig en kon gebeuren onder een stralende lentezon.

Wij houden eraan de vereniging ‘De Leierenners’ en al hun sympathisanten te feliciteren met de prachtige organisatie en het schitterende resultaat.

Een fotoreportage kan je hier vinden.

Leave a Reply