Motoren voor OIGO op 12 september 2014

Een uitgebreid ontbijtbuffet (met eieren en spek) in een uniek kader, een boeiende motorrit met oog voor meer dan enkel het motorrijden, na- of bijpraten in ‘Marc’s motorcafé, als afsluiter een uiterst verzorgde BBQ met zicht op het prachtige Kasteel van Laarne, dit zijn de vaste ingrediënten van ‘Motoren voor OIGO’.

Op zondag 14/9/2014 is het weer zover, dan organiseert de VZW OIGO voor de 5e maal het motorgebeuren om en rond het Kasteel van Laarne.

Naast de vaste ingrediënten voorzien wij voor dit jaar ook een oldtimershow; in de namiddag kan je genieten van pure nostalgie in een feeëriek kader. In ‘Marc’s Motorcafé’ kan er nagepraat worden bij een verzorgd drankje, bij voorkeur bij goed weer ….. de life muziek krijgen jullie er gratis bovenop.

Motoren voor OIGO is op die manier meer dan enkel een motorgebeuren, ook de niet motorrijder vindt er op die dag zijn gading.

Inschrijven voor elk van de activiteiten kan via onderstaand formulier. Afhankelijk voor welke activiteit je kiest word je nadien nog door ons gecontacteerd.

Informatie

Motorrit

Maak u klaar voor een bepijlde rondrit van 160 km naar Henegouwen via de Vlaamse Ardennen met start en aankomst aan het Kasteel van Laarne! Schrijf u in als motorrijder (€14,00) of als duo (€24,00).

Bij voorinschrijving krijgt u bovendien een uitgebreid ontbijt en drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.30 u en 12.00u.

Voor de vlugge beslissers: de 100 eerste ingeschreven motoren krijgen een attentie!

Voorinschrijving kan tot 10/09/2014.

Inschrijven op de dag zelf kan ook (€12,00) of als duo (€20,00). U geniet dan van een klein ontbijt en u ontvangt drie drankbonnen voor de stopplaats onderweg. Individueel vertrek tussen 8.30u en 12.00u

Opgelet: elke motorrijder moet beschikken over een geldig verzekeringsbewijs!

Uitgebreid ontbijt *

Begin de dag met een stevig kasteelontbijt met o.a. spek, eieren en bubbels (€14,00). Voor kinderen tot 12 jaar (€6,00). Ontbijt vanaf 8.00 u.

Oldtimershow

Volgens Wikepedia spreekt men van een oldtimer wanneer de auto meer dan 25 jaar oud is.
Glimmend koetswerk, opgepoetste chroom, modellen uit lang vervlogen tijden, …….. nostalgie op zijn best.

In de namiddag kan men al dit moois komen bewonderen in het prachtig decor van het Kasteel van Laarne. De toegang is volledig gratis en iedereen is van harte welkom!

Marc’s Motorcafé

Waar ook de niet-motorrijder welkom is!

Genieten van een lekkere pint in een uniek kader, napraten van de voorbije motorrit, je op een rustige manier voorbereiden voor de BBQ …. Alles kan, niets moet!
Marc’s motorcafé opent zijn deuren tussen 14.00 u en 18.00 u.

De life muziek krijgen jullie er gratis bovenop!

BBQ*

Niets beters om de dag te eindigen dan met een lekkere barbeque met uitzicht op het Kasteel van Laarne! Iedereen is welkom, maar vooraf inschrijven is vereist!
De prijs voor volwassenen bedraagt €18,00, voor kinderen tot 12 jaar €12,00.
Aanschuiven aan het buffet kan vanaf 18.00 u.

* zowel voor het ontbijt als de barbeque is op voorhand inschrijven vereist. De uiterste inschrijvingsdatum is woensdag 4 september 2013. U kan ter plaatste wel nog inschrijven voor de motorrit maar dan zonder het uitgebreid ontbijt of BBQ.

Leave a Reply